Din mening    Udskriv       


 

MikroKant®

Hvorfor ikke gøre arbejdet i køkkenet nemmere? Hvor de fleste køkkenvaske tidligere havde en tyk kant rundt, der skabte et hak opad på køkkenbordet, kan man idag med det rette design- kombineret med den rette montering - få en næsten helt plan flade. Med den nye MikroKant® fra BLANCO får man en vask, der har den fladest mulige kant, uden man behøver bakse med at integrere køkkenvasken i bordpladen.

 

Godt for gør-det-selv manden...

Fordelen ved MikroKant® er, ud over det flotte udseende, at det er let selv at montere vasken. Har man fx en gammel vask, hvor området omkring vasken er blevet grimt, kan man skære det grimme væk og ilægge en vask med MickoKant® - på den måde får man let og relativt billigt opdateret sit vaskeområde.
 

Forskellen mellem MikroKant® og normal ilægning af vask

 

Når løsningen skal være 100% strømlinet

Lægger man en vask med MikroKant® direkte ned i bordpladen, vil der naturligvis være en meget lille kant på omkring 1 mm. En almindelig ilægning af en køkkenvask med MikroKant® giver illusionen af, at køkkenvasken er integreret.

Ønsker man en 100% strømlinet løsning, er det samme vask, der bruges, når der skal planlimes. På nedenstående link kan du lære mere om de forskellige monteringsteknikker.
 

 


Klik her for at se de mest almindelig former for ilægning af køkkenvaske

Se også... 

 Alle vaske med MikroKant®

 Kontakt os

Følg os på...